Despărțire complet neașteptată în showbiz. Unul dintre cele mai apreciate cupluri din lume a anunțat public că se despart la nici măcar o lună după ce s-au căsătorit.

Este vorba despre cuplul format de cântăreața Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck. La doar trei săptămâni de când s-au căsătorit, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

În ceea ce privește motivele invocate de cei doi, atât cântăreața cât și actorul american au spus că decizia de separare are ca scop ”salvarea relației”. Hollywood Life scrie că timpul pe care îl vor petrece separat le va face dragostea mult mai puternică, după cum spun chiar cei doi.

În același timp, atât actorul, cât și cântăreața susțin că distanța este singura soluție în momentul de față pentru ambele părți. Presa americană mai scrie însă că deși cei doi au decis să locuiască separat în următoarea perioadă, încă vorbesc la telefon, dar și prin mesaje, astfel încât separarea nu pare a fi una definitivă.

Motivul pentru care Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck s-au separat

O sursă apropiată a artistei a declarat pentru Hollywood Life că cei doi se înțeleg bine, însă este nevoie și de puțin timp pentru fiecare în parte. „Ei înțeleg perfect că vor exista momente în care nu vor putea fi împreună. Ştiu amândoi asta și au discutat pe larg de-a lungul relației lor, așa că nu este nimic nou. Sigur, despărțirea atât de curând după nunta lor nu este de dorit. Dar ei știu că au toată viața înainte”, a dezvăluit un apropiat al artistei pentru publicația străină.

Totodată, sursa citată a mai precizat că Ben Affleck urmează să se întoarcă în Los Angeles după luna de miere petrecută la Paris, în timp ce Jennifer Lopez, va rămâne în Europa.

„Singurul lucru care face ca relația lor să fie atât de unică este că ei știu mai bine decât oricine altcineva rigorile pe care le presupun carierele lor. Petrecerea timpului separat îi face mai puternici și este perfect pentru că, atunci când sunt despărțiți, câștigă mulți bani.

Este o situație de câștig-câștig. Întotdeauna vorbesc, îşi trimit mesaje, stau pe FaceTiming. Iar timpul pe care îl petrec departe unul de celălalt va face ca reîntâlnirea să fie mult mai dulce. JLo știe că soțul ei va fi acolo pentru ea, indiferent ce se va întâmpla”, a mai dezvăluit sursa.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mai fost împreună în urmă cu aproape zece ani

Menționăm faptul că aceasta nu este prima despărțire a celebrului cuplu american. În 2022, Jennifer Lopez și Ben Affleck au mai format un cuplu, însă s-au despărțit după doar un an de relație.

Ulterior însă, cei doi s-au regăsit, iar în această primăvară s-au logodit. Nunta au făcut-o în Las Vegas câteva luni mai târziu, iar luna de miere au avut-o la Paris, alături de cei dragi.