Andreea Marin a făcut recent dezvăluiri despre relația dintre ea și Tuncay Ozturk. Conform celor spuse, medicul s-a ridicat în carieră mulțumită notorietății sale. Mai mult, prezentatorea a subliniat și că l-a susținut în promovarea clinicii.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți”, a declarat Andreea Marin într-un interviu pentru canal33.ro

Dezvăluirile făcute de Andreea Marin

„Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”, a adăugat prezentatoarea pentru sursa menționată.

De asemenea, aceasta a explicat și că nu are nicio problemă în a își arăta afecțiunea într-o relație, deoarece face ceea ce simte. „Îmi manifest tandrețea dar cu respect față de cei din jur”, punctează Andreea Marin.

„Nu am nicio problemă în a-mi arăta tandrețea, iubirea. Eu sunt eu, fac ceea ce simt. Îmi manifest tandrețea dar cu respect față de cei din jur. Nu fac pe stradă ce fac în casa mea, în dormitorul meu. Sunt lucruri de bun simţ care țin de educaţie. Cred în relațiile în care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională.

Eu îmi doresc mereu să știu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva. De aceea pentru mine este important să învăț ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta. S-a întâmplat să vreau să învăț lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o comunicare între tine și partener despre domeniul pe care îl iubește. Vrei să ai puncte comune”, a conchis Andreea Marin.