Despărțirea momentului în tenisul mondial! O celebră jucătoare de tenis și prietenul ei, de asemenea profesionist al sportului alb, au anunțat pe rețelele social media că se despart după mai bine de doi ani de relație.

Despărțirea pare cu atât mai dureroasă, cu cât cei doi spun că încă mai au sentimente unul pentru celălalt.

Despărțirea momentului în tenisul mondial! Anunțul Elinei Svitolina

Jucătoarea de tenis Elina Svitolina (26 de ani, 5 WTA) a anunţat, sâmbătă, în social media, că s-a despărţit de Gael Monfils (34 de ani, 11 ATP), cu care forma un cuplu de mai mult de doi ani.

“Eu şi Gael Monfils au decis să luăm o pauză în relaţia noastră. Decizia a fost incredibil de dificilă, pentru că încă avem iubire unul pentru celălalt… DAR este vorba doar de doi prieteni cei mai buni care şi-au dat seama că este momentul să îşi ofere ceva spaţiu şi să se ajute reciproc să îţi trăiască viaţa cu cât de multă bucurie şi împlinire este posibil. Nu vom comenta cu privire la acest lucru şi vă mulţumim pentru că ne respectaţi intimitatea”, a notat Svitolina pe Instagram.

Acelaşi anunţ, cu începutul “Eu şi Elina Svitolina”, a fost făcut şi de Monfils, precizează news.ro.

S-au mai despărțit o dată

Elina Svitolina și Gael Monfils, 34 de ani, au început relația în ianuarie 2019. Cei doi s-au despărțit în vara lui 2019, dar după o scurtă perioadă au reluat relația.

În prezent pe locul 5 în clasamentul WTA, Svitolina a atins top 3 în septembrie 2017 și 2019.

În 2013, a câștigat primul titlu WTA: Svitolina a intrat direct pe tabloul principal de la Australian Open, dar s-a oprit încă din turul I, fiind învinsă de a 5-a favorită, Angelique Kerber.

Mai târziu, însă, s-a impus la Baku Cup, trecând de Shahar Pe’er în finală. Acest fapt a propulsat-o până pe locul 49 în clasamentul WTA.