Răsturnare de situație în lupta pentru șefia PNL! Ludovic Orban încă ”respiră”, deși nominalizarea de către PNL și acceptarea de către Președintele Klaus Iohannis în funcția de ministru al Finanțelor a lui Dan Vîlceanu părea a-i fi îngropat definitiv șansele unui nou mandat în fruntea în fruntea partidului.

Totuși, Orban a primit miercuri noapte un sprijin nesperat de la președintele PNL Brăila, care și-a anunțat pe Facebook susținerea pentru actualul lider, cel puțin formal, al liberalilor.

Răsturnare de situație în lupta pentru șefia PNL! Orban mai are susținere

”Am semnat astăzi moțiunea de susținere a președintelui Ludovic Orban pentru un nou mandat în fruntea Partidului Național Liberal. Acum, mai mult ca oricând avem nevoie de unitate în partid.

Ludovic Orban este singurul politician liberal care a reușit să intre în luptă cu PSD-ul și să aducă Partidul Național Liberal acolo unde îi este locul, la GUVERNARE!

Acum, mai mult ca oricând, Partidul Național Liberal are nevoie de un lider care să le garanteze românilor că vom putea guverna România așa cum le-am promis: fără baroni locali, fără contracte atribuite, fără furturi și cumetrii în funcții publice.

Orban își va depune joi candidatura

Românii așteaptă de la noi o creștere economică care să se resimtă în buzunarul fiecăruia, o infrastructură rutieră la standarde europene, pensii pe măsura contribuțiilor și salarii decente.

Toate aceste lucruri și multe altele au fost asumate de președintele Ludovic Orban încă de pe vremea când era prim-ministru al României.

Asta este țara pe care le-am promis-o românilor, asta este țara pe care ne-o dorim, iar Ludovic Orban se va ține de promisiuni, așa cum a făcut-o de fiecare dată!”, a scris popa pe Facebook.

Ludovic Orban își va depune joi candidatura pentru un nou mandat la șefia PNL, deși șansele de a-l învinge pe Florin Cîțu la congresul din septembrie par în acest moment infime.

Sursă foto: INQUAM/Octav Ganea.