Raluca Pastramă și Pepe au anunțat în urmă cu mai bine de o lună că divorțează după 8 ani de mariaj, însă în momentul de față lucrurile nu mai par la fel de clare, după intervenția lui Ion Pastramă, tatăl brunetei.

El i-ar sfătui pe cei doi să găsească o cale de mijloc pentru a se împăca de dragul celor doi copii.

Ion Pastramă se implică foarte mult în divorțul fiicei

Astfel, Ion Pastramă se implică foarte mult în divorțul fiicei sale cu artistul, nefiind deloc de acord cu faptul că tânăra de 29 de ani este hotărâtă să pună capăt căsniciei. Cu toate acestea bărbatul a primit-o pe brunetă în casa sa, alături de nepoate, și speră la o împăcare.

Omul de afaceri este tradiționalist din fire și nu concepe ideea unui divorț în familia sa, motiv pentru care i-ar fi spus Ralucăi Pastramă să încerce să reia legătura amoroasă cu Pepe, fiind conștient că nicio căsnicie nu este numai lapte și miere.

”Raluca, Pepe este soțul tău și tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Știi asta, și mai știi că pentru noi nu există divorț.

Nu este deloc ușor să reziști într-o căsnicie. Dar Pepe este soțul tău și la o adică trebuie să mori acolo!”, i-ar fi spus Ion Pastramă fiicei sale, Raluca, susțin câțiva apropiați ai familiei, potrivit impact.ro.

Și-a reprimit fiica în casa sa

Ion Pastramă nu a încurajat-o niciodată pe Raluca să-şi părăsească soţul. Raluca Pastramă evită să vorbească public despre despărțirea de Pepe, și pune pe toată lumea la punct, când în discuție este adus și tatăl ei, care este învinovățit de divorț. Replica Ralucăi este tăioasă, la adresa celor care îi critică părintele:

”Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine- poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a declarat Raluca Pastramă, conform sursei citate.

Este pentru prima dată când soția lui Pepe reacționează în fața presei pe acest subiect.

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană.

Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate.

Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl, care a ţinut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele”, au mai declarat apropiații celor doi soți, conform sursei citate.