Luni se judecă contestația depusă Ştefan Risipiţeanu, complicele monstrului din Caracal, care este nemulțumit de prelungirea arestului preventiv.

Astfel, Risipiţeanu a depus la Curtea de Apel Craiova documentul prin care contestă prelungiea arestului preventiv.

Instanţa ar fi trebuit să dea decizia încă de vinerea trecută, în 14 februarie, însă judecătoarea Ana Maria Spiridon a făcut cerere de abţinere. Aceasta a fost admisă.

În momentul de față, inculpatul este în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova. Ştefan Risipiţeanu este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.

Nu a vrut în libertate

Acuzaţia a venit după ce Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat de dublă crimă, trafic de minori şi viol, le-a spus anchetatorilor că în cazul Luizei Melencu a avut un complice, pe omul care îi făcea diverse treburi prin curte şi care ar fi văzut-o pe Luiza în maşină, în ziua în care Dincă a sechestrat-o.

Pentru a nu trezi şi mai multe suspiciuni, Dincă i-ar fi permis lui Risipiţeanu să întreţină raport sexual cu fata, împotriva voinţei acesteia.

Trebuie precizat că, în cursul lunii ianuarie, aflat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Olt, complicele lui DIncă a fost întrebat dacă vrea în libertate.

El a refuzat însă, menţionând că nu are bani şi că nu ar avea unde să locuiască, arată adevărul.ro.