Fanii Survivor România sunt în al nouălea cer! Apar indicii din ce în ce mai clare că între cei doi finaliști se naște o idilă.

Trebuie menționat că Elena Ionescu și Emanuel Neagu a făcut parte din echipe diferite la Survivor România, au fost adversari și ambii au luptat pentru premiul cel mare în Finala Survivor România.

O relație frumoasă

Elena Ionescu a câștigat, fiind votată de public în Finala Survivor România de sâmbătă seară.

Și totuși, între Elena Ionescu și Emanuel Neagu este o relație frumoasă, ambii au vorbit frumos unul despre celălalt. După ce a câștigat premiul cel mare de la Survivor România, Elena Ionescu a afirmat că va păstra legătura cu Emanuel și cu Lola, pentru că în afara unei prietenii care-i leagă, ar vrea să colaboreze și profesional.

”Sunt dansatori minunați amândoi și sper să facem un spectacol împreună”, a declarat Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România, potrivit wowbiz.ro.

Mărturisire inedită

Mai mult chiar, la un moment dat, în timpul competiției din Republica Dominicană, Emanuel chiar a mărturisit că o place mult pe Elena Ionescu.

Iar acum, imediat după Finala Survivor România, Elena Ionescu și-a făcut bagajul și a plecat la munte. Nu singură, ea s-a întâlnit cu mai mulți foști Războinici de la Survivor România, cu care s-a distrat și a făcut deja câteva live-uri pentru Instagram, susține sursa citată.

Până să ajungă însă la munte, Elena Ionescu s-a întâlnit cu Emanuel, iar revederea lor a fost filmată de Lola Crudu. Aceasta a surpins îmbrățișarea dintre Elena Ionescu și Emanuel, când bruneta a făcut și o glumă dând să-l sărute.

”Îmi place de ea!”

În plus, Emanuel a spus la Survivor România că este atras de Elena Ionescu. „Este o femeie foarte frumoasă, interesantă, o mamă foarte foarte puternică, îmi place de ea!

Este un om pe care l-am apreciat în concurs, dar și în camp de când taberele s-au reunit”, a menționat Emanuel într-unul din testimoniale.

Mai mult decât atât, Emanuel a spus chiar că a făcut și câțiva pași în acest sens. „Am încercat să mă apropii de ea, ba cu o glumiță, ba cu o vorba bună, poate, poate…Este genul meu de femeie, recunosc.

Din nefericire, nu s-a uitat la mine deloc. Ghinionul meu, poate pentru că sunt prea mic, ea fiind cu 10 ani mai mare decât mine, nu știu care-i cauza. Însă, peste toate, indiferent de ce ne oprește, îmi place Elena”, a dezvăluit Emanuel Neagu la Survivor România.