Elena Ionescu a părăsit Survivor All Stars, fără a fi eliminată

Survivor All Stars. Elena Ionescu din Echipa Faimoșilor a plecat acasă. A fost văzută pe un aeroport din Germania, în drumul spre România, alături de Andreea Tonciu.

Momentan, nu se știe de ce a plecat acasă. Nu a fost eliminată. Cert este că ea și Andreea Tonciu s-au întors în România cu același avion. Conform informațiilor Cancan, au fost surprinse împreună pe Aeroportul Internațional Frankfurt. Vă reamintim că Andreea Tonciu a fost eliminată în această săptămână, după ce-a pierdut duelul cu Roxana Nemeș.

Elena Ionescu a câștigat Survivor România în anul 2020, obținând atunci 250.000 de lei. Anul acesta, a revenit în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor All Stars. Plecarea ei este un șoc pentru telespectatori.

„Vreau să-mi demonstrez mie că, indiferent de trecerea timpului, pot să îmi depășesc încă o dată limitele. Sunt mai multe condiții care te pun în dificultate. Survivor înseamnă spontaneitate, curaj, putere, autodepășire (…) Este imposibil, dar este cel mai frumos joc”, spunea ea cu ceva timp în urmă.

Elena Ionescu și Andreea Tonciu
Elena Ionescu și Andreea Tonciu (SURSA FOTO: CANCAN)

Concurenții Survivor All Stars

Din echipa roșie (Faimoșii) fac parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Din tabăra albastră (Războinicii) fac parte: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Noile reguli

În premieră, soarta concurenților este exclusiv în mâinile lor! Astfel, aceștia decid cine ajunge în Duelurile Eliminatorii și se luptă pentru a evita eliminarea din marea competiție. Doar cei mai puternici, cei care demonstrează că posedă calitățile necesare pentru a câștiga sezonul suprem, vor progresa. Rezistența este rezervată doar celor cu inimă puternică! Însă, așa cum se întâmplă întotdeauna, telespectatorii sunt cei care decid câștigătorul.

Ca în anii precedenți, filmările pentru Survivor All Stars 2024 au loc în jungla din Republica Dominicană. Concurenții ajung pe o plajă izolată, fără acces la tehnologie. Generatoare uriașe necesare pentru a alimenta echipamentul din regie sunt amplasate în zona respectivă. Cei 20 de concurenți se bat pentru titlul de „survivor” și pentru marea recompensă de 100.000 de euro.