După doar 10 zile de competiție, Andreea Tonciu a fost eliminată de la „Survivor România 2022”. Nimeni nu se aștepta la asta nici măcar vedeta, dar la câteva zile după ce a părăsit competiția, fosta „Faimoasă” a mărturisit ce s-a întâmplat de fapt. Ea a dezvăluit că a trecut printr-o experiență traumatizantă.

Cea mai grea provocare din viața mea

Într-un mesaj postat ieri pe pagina sa de Facebook, Andreea Tonciu spune că „Survivor România” a fost cea mai dificilă provocare din viața ei.

„Încă nu îmi vine să cred că s-a încheiat experiența Survivor! A fost, de departe, cea mai grea provocare din viața mea. Am intrat convinsă că pot face față tuturor lipsurilor din competiție și că pot rezistă dorului de familia mea. Din păcate, nu a fost așa, gândul meu fugind mereu la fiica mea.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, am simțit-o la fiecare pas! Așa cum am spus și la final, sper că nu am dezamăgit pe nimeni și abia aștept să mă uit în continuare la emisiune! La final unul singur va câștiga marele premiu, dar eu mă bucur că am acceptat aventură, că mi-am testat limitele și că am adus și câteva puncte echipei mele. Ne revedem curând acasă! Până atunci, vă îmbrățișez și vă iubesc!”, a mărturisit vedeta.

Andreea Tonciu e șocată de experiența trăită

Și mama Andreei Tonciu a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat vedeta în cadrul emisiunii lui Măruță de la Pro TV. Ea a spus că Andreea nu poate să doarmă, nu se poate odihni și toată experiența trăită la „Survivor România” și-au pus amprenta asupra ei.

„Da am vorbit cu Andreea, este ok, este fericită. De abia așteaptă să ne vadă, e șocată, oricum, de ceea ce a trăit acolo. Spre surprinderea noastră ea încă nu a dormit și a zis că nu poate să doarmă. Pentru că și la hotel a văzut o șopârlă mică în cameră. Nu a dormit toată noaptea, a vorbit cu noi. Noi am văzut un show foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo, este altceva.

Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă, faptul că a stat acolo și tot timpul auzea numai zgomote. Este foarte greu când ți-e rău fizic și să te gândești că vrei să participi, dar nu poți și-ți tragi echipa înapoi. E foarte greu. Mi-a zis că ce s-a întâmplat aseară a fost îngrozitor pentru colegii ei”, a declarat mama Andreei Tonciu.