O nouă eliminare la Survivor România! I-au acordat cele mai puţine voturi. Este tristă că se desparte de colegii ei

Este vorva despre Andreea Tonciu, care a fost eliminată recent de la Survivor România. În urma deciziei, Faimoșii au amintit de faptul că ea a repetat de nenumărate ori că vrea să plece acasă, deoarece îi era dor de fiica ei.

„Sunt tristă. Cel mai mult m-am atașat de Otilia. M-am atașat de ea. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și vă voi aștepta acasă pe toți. Sper că vom avea o prietenie frumoasă„, a fost reacția Andreei după ce a aflat că trebuie să plece acasă”, a spus Andreea Tonciu.

Amintim că Emil Rengle a vorbit anterior cu Elena Chiriac, despre Andreea Tonciu și Otilia Bilionera. Acesta le-a criticat într-o modalitatea amuzantă, în timp ce Elena l-a aprobat. Echipa Faimoșilor nu este la fel de unită, comparativ cu Războinici. Din acest motiv, apar mereu discuții.

„În momentul de față, Andreea și Otilia sunt așa, ca niște „Vrăjigemene”. Și când râd de noi zici că sunt vrăjitoare. Îmi vine să-mi fac cruce când le aud”, a spus Emil Rengle.

Urgență medicală la Survivor Romania

Anterior, Andreea Tonciu a acuzat o stare de rău în timpul probelor din cadrul emisiunii Survivor Romania. Imediat după ce a comunicat starea de rău, Andreea Tonciu a fost preluată de un medic, care împreună cu Radu Niță au dus-o pe brațe la targă.

Faimoasa a fost întinsă, fără a avea putere să se miște sau să vorbească. În cele din urmă, Andreea Tonciu a fost urcată în ambulanță și dusă de urgență la spital.

Pe partea cealaltă, se pare că sunt și concurenti care se simt destul de bine în Republica Dominicană. Laura Giurcanu și TJ Miles au devenit destul de apropiați de când sunt în cadrul competiției. Acest lucru se pare că a scos-o din sărite pe Andreea Tonciu, care i-a reproșat influenceriței că este lipsită de morală.

Andreea a făcut niște observații încriminatoare la adresa Laurei, amintindu-i că are un iubit acasă. Laura s-a simțit lezată de remarca făcută de brunetă, spunându-i că tot ce spune este o invenție și că nu are o altă relație cu TJ Miles în afară de una de prietenie. Cei doi faimoși petrec tot mai mult timp împreună, iar acest lucru a fost observat în special de Otilia Bilionera și Andreea Tonciu.

Trebuie precizat faptul că Laura Giurcanu are acasă un iubit care o așteaptă, însă nu se știe ce părere are acesta văzând că blonda se apropie din ce în ce mai mult de un alt bărbat din cadrul competiției.

„Din moment ce eu am acasă bărbat sau soț, nu mi-aș permite să stau cu un alt bărbat trei ore în apă”, a spus Andreea Tonciu în ediția Survivor din 23 ianuarie, la PRO TV.