S-a aflat după finală! De ce a particiat de fapt Elena Ionescu la Survivor România de la Kanal D

Ultima ediție a emisiunii Survivor România, de la Kanal D, a fost difuzată sâmbătă, 30 mai. Aseară a fost desemnat marele câștigător al competiției care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 250 de mii de lei, Elena Ionescu.

Cine este Elena Ionescu

Elena Ionescu este o artistă, născută în Caracal, absolventă a Liceului Ioniță Asan din localitate. Ea a făcut parte din trupa Mandinga, între anii 2006 – 2016, apoi a părăsit proiectul pentru o carieră solo. A participat și la Eurovision, în Azerbaidjan, cu piesa „Zaleilah”, în 2012. Elena Ionescu a mai participat la concursul televizat Te Cunosc de Undeva, la Antena 1, în 2014. În prezent, Elena Ionescu este divorțată și are un copil.

De ce a participat Elena Ionescu la emisiune și ce vrea să facă cu banii

”Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru băiețelul meu Răzvănel, pe care l-am lăsat acasă la vârsta de 1 an și 4 luni și pentru care sunt aici și vreau să îi ofer un trai mai bun, un cămin, și sper din tot sufletul ca asta să fie, este cea mai mare realizare pe care aș putea să o fac pentru el în momentul de față”, a spus Elena Ionescu.

S-a aflat după finală! De ce a particiat de fapt Elena Ionescu la Survivor România de la Kanal D