După cinci luni de emisiuni Survivor România, când în lupta pornită de Kanal D au intrat 20 de concurenți, sâmbătă seara s-au confruntat doar patru: Elena Ionescu, Lola Crudu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp. Câștigătorul finalei din Republica Dominicană a fost ales prin votul publicului, lucru considerat nedrept de unii și măsluit de alții.

Acuzații dure din partea fanilor lui Emanuel după finala Survivor România

La finalul unei experiențe extrem de dificile, care le-a solicitat rezistența psihică, fizică, puterea de adaptare, inteligența socială, dintr-o mulțime de concurenți intrați în show, au mai rămas doar patru: Lola Crudu, Elena Ionescu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp. Sâmbătă, 30 mai, a avut loc desemnarea câștigătorului Survivor, în direct, prin votul publicului. Ca de fiecare dată când este implicat acesta, intervin și îndoieli, tot din partea celor care au votat și au urmărit emisiunea.

Elena Ionescu a fost cea care a intrat în posesia răvnitului trofeu și a premiului în valoare de 250.000 de lei, lucru nedorit de mare parte dintre admiratorii competiției. Deși pentru mulți ea e supraviețuitorul, primind și felicitări, pe de altă parte, rezultatul a fost o ”dezamăgire totală” pentru fanii celorlalți concurenți. Mulți nu i-au apreciat comportamentul Elenei, deoarece solista împărțise publicul în două din urmă cu multe ediții.

Comentarii dure pe Facebook

„Ați furat premiul lui Emanuel!”

„Rușine kanal D! Felicitări Emanuel pentru tot parcursul acestui concurs, pentru noi tu ești câștigătorul!🏆🏆/ Dezamăgire totală 😈😈😈 ce a facut Elena in acest concurs in afara de a se certa si creia tensiuni în echipa pur si simplu sa jucat cu nervi tuturor colegilor din echipa.

Rușine Kanal D. Întâi ați furat premiul lui Ionuț jaguarul, apoi ați furat premiul lui Alin Andronic și acum ați furat premiul lui Emanuel/ Nu merita Elena sa castige….Nu s-a votat corect… Rușine! 😡 Emanuel era adevăratul câștigător…”, sunt câteva dintre sutele de comentarii negative apărute după marea finală.