În cadrul unui interviu pentru România TV, senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a povestit cum mai multe persoane au obligat-o să intre în Parlament. Avocata a mai spus că nu a sperat niciodată să intre în Parlament pentru că nu și-a dorit acest lucru.

”N-am sperat niciodată pentru că nu mi-am dorit. Am fost forțată de soțul meu, de Colceag, de Alexandru Stănila, care m-au obligat si de multi alții.  Mai toți sunt bărbați care mă împingeau pe mine . 2020 a fost luptă, oricum de 20 și ceva de ani m-am tot luptat și m-am luptat și în cei doi ani jumăte când am fost în Guvern și nu am avut cu cine să lucrez” , a preciza avocata Diana Șoșoacă.

Viața de senator

Diana Șoșoacă a povestit că munca de senatoare este una grea și că stătea până la 3 dimineața pentru a citi zecile de plicuri. În plus, aceasta a spus că dormea doar trei ore pe noapte și apoi se întorcea la Parlament unde citea legislația și ceea ce este pe ordinea de zi.

”Am stat numai în Parlament. Eu plecam din Parlament, mă duceam la mine la cabinet unde am zeci de plicuri si stăteam până la 3 dimineața. Dormeam trei ore și mă duceam din nou la parlament unde mă duceam sa citesc legislația ce e pe ordinea de zi. O să îmi fac veacul prin Parlament” , povestește senatoarea.

Ce spune Diana Șoșoacă despre candidatura la prezidențiale

”Îmi aduc aminte că trebuie să ai grijă ce spui de Crăciun și de 1 ianuarie că ți se va întâmpla. Cred că dacă ar fi să fac pasul ăsta tot bărbații din jurul meu m-ar obliga. Deocamdată nu putem să vorbim de așa ceva mai sunt patru ani. Nu știu dacă poporul român este pregătit să accepte o femeie președinte” , a explicat avocata.

Sursă foto: Inquam / George Călin