Noi detalii despre acheta de la Caracal. Gheorghe Dincă a dat până acum şapte interviuri psihologice. În total, a stat 22 de ore a stat profilerul Poliţiei Române de vorbă cu suspectul din acest caz. Se pare că cei de la Poliţia Română şi profilerul au nevoie de mai mult timp pentru a stabili profilul lui Dincă, scrie antena3.ro.

Vorbim de un ceea ce pare a fi un criminal în serie, care tratează femeile ca pe nişte obiecte. Au tras aceste concluzii cei de acolo pentru că suspectul face mereu referire la Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu „fata numărul 1” şi „fata numărul 2”, fără să le numească pe numele cu care au fost botezate.

Totuşi, se pare că şi femeile audiate în acest dosar au fost cele care le-au deschis calea anchetatorilor pentru a reuşi să dezlege mistere în ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Dincă. Au reuşit să-l determine pe Dincă să povestească ce s-a întâmplat la Caracal.

Profilerul a mai constatat faptul că nevoile primare sunt extrem de importante pentru Gheorghe Dincă. Atunci când s-au făcut cercetările la faţa locului, anchetatorii s-au comportat foarte echilibrat pentru ca Dincă să se manifeste ca şi cum ar fi mediul lui.