Este răstunare de situație în cazul Caracal! Gheorghe Dincă a încercat să îi mintă pe anchetatori, sperând astfel că va fi acuzat doar de lovituri cauzatoare de moarte și nu de crimă.

Psihologul criminaliust, Tudorel Butoi, a dat un verdict șocant: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte. În opinia sa, rechizitoriul în dosarul Caracal a fost foarte bine făcut în ciuda criticilor care le-au fost aduse procurorilor.

Tudorel Butoi a mai susținut că monstrul din Caracal a încercat să îi mintă pe anchetatori în speranța că va fi acuzat doar de lovituri cauzatoare de moarte și nu de crimă.

Întrebarea care provoacă cutremur

”El și în primele mărturisiri a căutat să inducă procurorului ideea unor lovituri cauzatoare de moarte. Ele au fost de fapt omoruri pentru că fetele acestea decriptate prost de Dincă, confundate cu niște prostituate ușurele au refuzat propunerile acestuia, s-au bătut cu el.

Eu pun întregii populații care ne ascultă următoarea întrebare: Dacă aceste fete cu profilul lor, au fost traficate, există vreunul dintre năuci să creadă că fetele astea, cu profilul respectiv stăteau la prostituție libere?

Plecau pușcă la carabinieri. Dacă ele erau în viață, și eu m-aș bucura, ar fi făcut aceste lucruri, dar iată că aceste lucruri au trecut în favoarea acestui rechizitoriu care mie mi se pare complet”, a declarat psihologul criminalist.