Gheorghe Dincă, criminalul celor două fete, Alexandra și Luiza, duce o viață grea, în spatele gratiilor. Monstrul de la Caracal a fost arestat în urmă cu luni bune, când una dintre victimele sale, Alexandra Măceșanu, a reușit să anunțe autoritățile că a fost răpită și violată. Însă, din păcate, autoritățile au intervenit mult prea târziu, iar Alexandra a fost omorâtă cu sânge rece. Momentan nu există dovezi care să susțină că fata ar fi moartă.

Nici în cazul Luizei Melencu, o altă victimă a lui Gheorghe Dincă, autoritățile nu au reușit să facă mare lucru. Potrivit ultimelor declarații ale lui Dincă, Luiza ar fi în viață, însă, în afara României. De-a lungul timpului, Dincă și-a tot schimbat declarațiile și a reușit să îi inducă în eroare pe anchetatori.

În prezent, Dincă a recunoscut că a omorât-o doar pe Alexandra, iar în ceea ce o privește pe Luiza, acesta susține că ar fi fost traficată. De asemenea, reamintim că Gheorghe Dincă a avut și un complice, pe Ștefan Risipițeanu.

Gheorghe Dincă, chinuit de ceilalți deținuți

Gheorghe Dincă este, în momentul de față, în arest. Potrivit spuselor criminalului, îi este foarte greu acolo, mai ales că este jignit și amenințat cu moartea de către ceilalți deținuți. În plus, Dincă s-a și plâns de-a lungul timpului, susținând ba că stă într-o celulă mult prea mică, ba că mâncarea nu este bună.

Monstrul de la Caracal a cerut din spatele gratiilor o Biblie și un preot, iar potrivit ultimelor informații, acesta încearcă să îi ”îmbuneze” pe deținuții care nu îl văd cu ochi buni. Conform spynews.ro, Dincă a descoperit modalitatea prin care să fie lăsat, cel puțin deocamdată, în pace, iar la Craiova – acolo unde este închis alături de alți infractori periculoși – le oferă deținuților mâncare și țigări pentru a-și asigura ”liniștea”.