Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a susținut că urmează o arestare în Italia în cazul fetelor răpite de Gheorghe Dincă. El a venit cu noi detalii în cazul Caracal, la scurt timp după ce DIICOT a anunțat că a trimis avocaților familiei Luizei Melencu, o copie a dosarului privind rechizitoriul întocmit de judecători în acest caz.

El s-a declarat revoltat de faptul că din rechizioriu ar fi dispărut rudele ”monstrului din Caracal”, mai exact, soția, fiul și fiica lui Dincă, cei trei fiind și audiați anul trecut.

Nu se mai regăsește în rechizitoriu

”Familia lui Dincă nu se mai regăsește în rechizitoriu. Daniela Dincă (n.red. fiica lui Gheorghe Dincă) nu a mai fost în Caracal?”, se întreabă Alexandru Cumpănașu, după ce, în ultimele luni, chiar fiica lui Gheorghe Dincă a declarat că a trecut prin Caracal chiar în ziua în care Alexandra Măceșanu ar fi fost în casa tatălui său.

Alexandru Cumpănașu a mai făcut și alte dezvăluiri în cazul Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșanu a mărturisit că o tânără, Daniela, s-ar fi dus să facă plângere penală la o secție de poliție din Italia.

”Are legătură cu familia Dincă, clanul Baboi şi răpirea fetelor! Statul român făcut de râs în ultimul hal! Meritul prietenului meu să fie al lui. Şi îl felicit. Veţi vedea!”, a precizat Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.