Ies la iveală noi amănunte terifiante din interiorul cazului Caracal. Există artori care ar fi spus că Gheorghe Dincă și Luiza Melencu se cunoșteau dinainte ca fata să fie răpită.

Legătura dintre Dincă și Luiza Melencu

Mai multe informații din interiorul cazului Caracal duc la o concluzie absolut șocantă. Gheorghe Dincă a mai luat-o pe Luiza Melencu la ocazie înainte să o ucidă. Potrivit unei declarații de la dosarul Caracal, făcute de o femeie, Luiza ar mai fi mers în mașina lui Dincă, chiar cu câteva zile înainte de a fi răpită, însoțită fiind chiar de femeia care a dat declarația.

Dar asta nu e tot. Rechizitoriul lui Gheorghe Dincă dezvăluie informații despre traseul Luizei din momentul plecării de la casa părintească și până la momentul răpirii ei. Se întâmpla într-o zi de duminică, pe 14 aprilie 2019, în jurul orelor 10:30, când victima a plecat din satul Radomir, comuna Dioști, județul Dolj, unde locuia împreună cu cei doi bunici, pentru a se deplasa în Caracal, de unde urma să ridice prin MoneyGram suma de bani trimisă de mama sa, pe nume Melencu Monica, aflată în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, se arată în rechizitoriu. Luiza Melencu a așteptat însoțită de bunica sa o mașină de ocazie cu care s-a deplasat în municipiul Caracal.

În momentul plecării, tânăra purta blugi de culoare albastră, teniși de culoare galbenă, un pulover negru și o geacă neagră. De asemenea, asupra sa avea un rucsac din piele de culoare neagră, cu fermoare mari aurii, dar și o jucărie de plus atașată de acesta, plus telefonul mobil. Telefonul fetei avea dublu SIM, adică avea două cartele.

La gât, fata purta un lănțișor de culoarea aurului, cu zale mici, plus un pandantiv format din trei inimioare prinse una sub alta, una de culoare galbenă, alta de culoare albă și cea mai mică de culoare roz.

Pentru că, ajunsă în Caracal, victima Melencu Mihaela Luiza a observat că sistemul MoneyGram nu era funcțional, nereușind astfel să scoată suma de bani trimisă de mama sa, și-a apelat bunicul la ora 11:07, căruia i-a adus la cunoștință acest fapt, plus faptul că va lua o ”ocazie” pentru a reveni acasă.

Și datele din rechizitoriu nu se opresc aici. Gheorghe Dincă a observat-o pe victima lui în locul unde stau în mod obișnuit austopiștii, fiind singură și ținând telefonul în mână. Acesta a oprit mașina în dreptul ei, iar la întrebarea legată de deplasare către localitatea radomir, județul Dolj, acesta a răspuns afirmativ, invitând-o să urce. Cum scaunul din dreapta față al mașinii era ocupat cu diverse cumpărături, victima a fost nevoită să ia loc pe bancheta din spate, conform stiripesurse.ro.