“Sunt un simplu membru al organizației Sectorului 1 PNL București care va vitalize organizația dar și PNL. Voi face revoluție. Așa cum am mai făcut și în presă, acum voi face în politică”, au fost primele cuvinte rostite de Rareș Bogdan în noua sa calitate de om politic.
El a vorbit, într-un interviu acordat dcnews, și de partidul condus de Ludovic Orban, explicând de ce i-a ales pe liberali. “Doar PNL mi-a făcut ofertă, doar pe aceasta am acceptat-o”, a spus Rareș Bogdan.
În opinia sa, la alegerile europarlamentare PNL va întrece PSD în opțiunea de vot a românilor. ”PNL va fi pe primul loc. Vom întrece PSD, vom zdrobi PSD, vreau să-i văd cu capul plecat și atunci voi fi fericit”.
Promisiunile lui Rareș Bogdan nu s-au oprit însă aici. El a vorbit inclusiv de ceea ce se poate întâmpla cu PSD dacă liberalii vor câștiga alegerile pe 26 mai. Întrebat dacă în cazul în care această ipoteză va deveni realitate, va cere căderea Guvernului și formarea unui nou Guvern, Rareș Bogdan a replicat: ”Vom forța asta! Vom forța căderea Guvernului pentru că România nu mai rezistă cu Guvernul PSD-ALDE, susținut din umbră de UDMR! Sunt în stare să arunce în aer liniștea Transilvaniei mele și a dumneavoastră și a României doar pentru 30 de arginți, 30 de voturi ale UDMR. Nu e în regulă ce fac!”.