Rareș Bogdan, primul loc pe lista PNL din alegerile europarlamentare, le-a transmis celor din Alexandra că dacă până acum venea iepurașul, acum o să vină lupul pentru că mitingul PNL va avea loc, chiar dacă nu va fi organizat în locul dorit inițial.

„Astăzi am aflat că programul nostru din 20 aprilie este unul condiţionat de administraţia PSD de la Alexandria pentru că domnii de la PSD doresc să ţină ţara asta în prizoneriat şi pur şi simplu ne este împiedicat dreptul de a face miting în Alexandria. Asta, în timp ce în Dolj oamenii au fost ameninţaţi pentru a merge la mitingul PSD de la Craiova.

Noi pe data de 4 aprilie am solicitat Primăriei Alexandria o autorizaţie pentru evenimentul PNL, programul urma să se desfăşoare pe platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria. Nu am primit niciun răspuns, iar astăzi în urma unei şedinţe extraordinare de consiliu, au suplimentat ordinea de zi şi au venit cu două hotărâri prin care introduc celebrul program: vine iepuraşul. Eu o să le spun domnilor de la PSD şi domnului Drăguşin şi celor de la Alexandria că până acum la ei a venit iepuraşul, Moş Crăciun, dar o să vină lupul. Eu le promit că vine lupul, o să facem miting la ei. Noi vom face acest miting, dar fiind oameni care respectă legea nu ne vom aduna pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor ci vom merge în marş”, a afirmat Rareş Bogdan, la B1 Tv.