Europarlamentarul Rareș Bogdan a dat de pământ pur și simplu cu șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Șeful ALDE i-a transmis președintelui Klaus Iohannis să-și dea demisia din funcția de șef al statului după ultima decizie a CCR. Curtea Constituțională a desființat practice una dintre întrebările la care milioane de români au spus Da la referendumul din 26 mai. Astfel, deși românii nu mai vor amnistie și grațiere prin OUG, aceasta nu a contat deloc pentru cei de la CCR.

Enervat de faptul că Tăriceanu i-a cerut demisia lui Klaus Iohannis, Rareș Bogdan s-a dezlănțuit și l-a făcut praf pe liderul Senatului. “Doamneeeee, de ce le iei mintea unora la batranete?
Aveti un mesaj pentru acest IMPOSTOR penibil care a obținut la ultimele alegerii scor “uriaș” de 4%? Aștept creativitate și analiza competentă“, a tunat Rareș Bogdan pe o rețea de socializare.

Fostul jurnalist a făcut-o praf pe pe Norica Nicolai de la ALDE care nu a mai prins un nou mandate de europarlamentar după ce partidul lui Tăriceanu nu a făcut pragul electoral pe data de 26 mai. “Încă una. După șeful ei, cu slugărnicie totala, Coana Norica …. s-a trezit la lupta”, a mai spus Rareș Bogdan.