Lovitură cruntă pentru milioanele de români din Diaspora care trimit bani în România. Puterea le pregătește o nouă lege extrem de dură. Se vor controla toți banii. Oficiul Naţional de Combatere a Spălării Banilor intră pe fir și trece la măsuri dure.

Cei de la Putere vor să-i controleze pe românii din străinătate. Toți românii care trimit mai mult de 2000 de euro în țară vor fi luat la întrebări. Transferul de bani va fi anunțat direct la Oficiul de Combatere a Spălării Banilor. Este vorba despre o nouă lege pregătită de către cei de la Putere. Autoritățile vor să facă verificări suplimentare pentru a vedea dacă sumele au fost obţinute legal. Aceiaşi oficiali trebuie să fie informaţi şi când românii cumpără sau vând bunuri mai scumpe de 10 mii de euro. Cei din Diaspora se simt direct vizaţi de schimbări.

La aflarea veștii, europarlamentarul Rareș Bogdan și-a ieșit din minți și a avut o ieșire extrem de dură. „Interogatoriu pentru cei care trimit bani în țară, la familii!! Măi, voi sunteți normali??”, a tunat Rareș Bogdan pe o rețea de socializare.