Rareș Bogdan s-a dezlănțuit după ce Curtea Constituțională a admis conflictul Parlament-ICCJ pe completurile specializate. CCR a admis, miercuri, sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, obiecţie făcută de Florin Iordache.

Rareș Bogdan a reacționat imediat pe o rețea de socializare și i-a făcut praf pe judecătorii CCR, dar i-a lovit dur și pe cei din PSD. Mai mult, fostul jurnalist a vorbit și despre numirea lui Kovesi în fruntea Parchetului European. “PSD se răzbună în continuare pe români. Dar nu-i nimic, le promit o surpriză de proporții când vor fi relute procedurile pentru șefia Parchetului UE, unde șansele Laurei Codruța Kovesi au crescut! MIngea e la noi, în Parlamentul European, iar arhitectura de influență s-a schimbat în instituțiile care au blocat-o fără nicio jenă.

Până atunci, România e aruncată în aer!! CCR pulverizează sentințele nedefinitive. Completurile de 3 ale Înaltei Curți nu au fost legal constituite, nefiind specializate pe corupție. Asta au decis în urmă cu câteva minute cei de la CCR.

Români, vă rog să nu înghițiți minciunile premierului PSD, care promite o altă abordare față de justiție și faptul că nu se va reglementa în materie prin OUG. Politrucii din CCR continuă să servească interesele acestui partid toxic pentru România. Au transformat instituțiile statului în slugi cu un singur obiectiv: salvarea unor infractori.

Ce urmează? Vor cere anularea/revizuirea sendinței definitive de condamnare a lui Liviu Dragnea pe motiv că pe fond a fost condamnat de un complet ilegal?”, a tunat Rareș Bogdan pe o rețea de socializare.