Liberalul susține că declarația liderului PNL trebuie analizată mai serios. Acesta recunoaște că poate este o idee bună, dar această idee necesită un studiu de impact.

„O declaratie care trebuia analizata mai serios. PNL nu vine sa taie facilitati, ci sa ofere facilitati, este si partidul mediului de afaceri si al capitalistilor romani, cu initiativa.

Deci ne referim, ca sa fie clar, la declaratia lui Ludovic Orban privindu-i pe IT-isti?

Nu a fost cea mai fericita declaratie. Noi propunem reducerea numarului de membrii ai CA la maximum 3, interdictia ca reprezentantul unui partid sa faca parte din mai mult de un CA. Avem personaje care fac parte si din 9 consilii de administratie, aristocratia bugetara e o problema foarte grava a Romaniei. Venim cu facilitati pentru mediul de afaceri la care nu trebuie sa renuntam.

Declaratia cu IT-istii trebuie nuantata.

Pe mine nu m-a deranjat declaratia in sine. Poate ca e o idee corecta. M-a deranjat ca nu a fost fundamentata pe un studiu de impact.

Cea mai mare problema a Romaniei este forta de munca, cea calificata e si mai greu de gasit. Exodul de creiere e o problema grava. Nu poti sa vii cu masuri care-l amplifica, in loc sa faci toate eforturile ca sa-i tii in tara”, a declarat Rareș Bogdan pentru Ziare.com.