Rareș Bogdan a explodat, din nou, la adresa lui Liviu Dragnea. Atacul virulent a fost lansat în emisiunea „Dosar de Politician” de pe B1TV. El a susținut că președintele PSD a spus minciuni în emisiunea sa de la Realitatea TV, în momentul în care se afla în campanie electorală. „Emisiunea a rămas şi arată cât de mincinos este Liviu Dragnea. În momentul ăsta, pentru activităţile part-time lucrezi 2 ore şi eşti impozitat 8 ore. Impozitele, a spus aşa, toate veniturile până în 2000 de lei nu vor fi impozitate. Minciuni, minciuni, minciuni! Zero investiţii, au tăiat încă un miliard de pe ultimul proiect bugetar faţă de ce n-au realizat. Au promis autostrăzi, spitale, nimic nu au realizat”, a declarat Rareş Bogdan.
Proaspătul candidat la un fotoliul de europarlamentar a spus că nu a avut soluție să-i contracareze minciunile și că ar fi putut să-I pună masa în cap lui Liviu Dragnea.
„Îmi pare rău că nu i-am pus masa în cap în momentul ăla, dar ce puteai să îi spui unui om care venea să mintă. Nu e rolul meu, era rolul opoziţiei să demonstreze atunci cu un proiect alternativ că omul nu are niciun fel de proiecţie”, a punctat Rareş Bogdan.
În urmă cu o zi, Rareș Bogdan a lansat, într-un alt interviu pt dcnews, o serie de avertismente dure la adresa PSD și a lui LIviu Dragnea. El a spus ce se va întâmpla cu PSD dacă liberalii vor câștiga alegerile pe 26 mai. Întrebat dacă, în această situație, va cere căderea Guvernului și formarea unui nou Guvern, Rareș Bogdan a replicat: ”Vom forța asta! Vom forța căderea Guvernului pentru că România nu mai rezistă cu Guvernul PSD-ALDE, susținut din umbră de UDMR! Sunt în stare să arunce în aer liniștea Transilvaniei mele și a dumneavoastră și a României doar pentru 30 de arginți, 30 de voturi ale UDMR. Nu e în regulă ce fac!”.