Deși postarea inițială în care comentariile puteau fi văzute a fost ștearsă, Lucian Romașcanu, fostul ministru PSD al Culturii, a publicat o poză în care acestea pot fi văzut pe propriul cont de Facebook.

Comentariile erau făcute la o postare despre situația din spitale, acesta fiind nemulțumit că prețurile nu au fost plafonate. Când a fost întrebat de o comentatoare de a șters postarea, acesta a răspuns: “Pentru că e o platformă unde lucrează mai mulţi oameni, nu e un simplu cont de Facebook. Nu sunt întotdeauna de acord cu tot ce se publică şi şterg ce nu e pe linia fixată de mine pe comunicare. Simplu.”

Schimbul de replici

“Rareş, eşti un reprezentant de vârf al puterii. E bună asta cu “în opoziţie la putere”, a jucat-o şi Băsescu, dar vremurile sunt altele. Du-te la Orban şi luaţi decizii, nu te plânge pe FB. Ai alte pârghii, foloseşte-te!”, a scris Lucian Romaşcanu.

“Am pe dracu, Lucian. Ăştia nu ascultă de nimeni. Asta ar fi în situaţia ideală de funcţionare a unui partid şi a unei guvernări”, a răspuns Rareş Bogdan.

“Atunci demisia de onoare se impune. Prim-vicepreşedinte PNL fără pârghii nu se poate…”, a adăugat Lucian Romaşcanu.