Bătălie pe viață și pe moartea în ziua votului la europarlamentare. Liberalul Rareș Bogdan a dat startul luptei și l-a atacat frontal pe șeful PSD, Liviu Dragnea. A fost un mesaj extrem de dur pentru Dragnea și unul de luptă pentru românii anti-PSD.

Rareș Bogdan a fost extrem de nervos când a văzut cozile la care stau românii din Diaspora pentru a vota la alegeri.

„Am votat pentru viitorul copiilor acestei țări, pentru liniștea tuturor bunicilor, tuturor părinților din această țară. Mă deranjează foarte mult cum merg lucrurile în România și am votat pentru a schimba aceste lucruri.

România este o țară a oamenilor cinstiți, a oamenilor civilizați, a oamenilor muncitori și doresc ca aceștia să aibă câștig de cauză.

Am votat pentru o Românie europeană. Pentru o Românie care să rămână acolo unde îi este locul, pentru o Românie care nu este dominată de infractori, pentru o Românie care nu este dominată de hoție, de corupție. Am votat pentru acea Românie în care eu și toți românii cred, românii frumoși și liberi. O Românie a oamenilor cu credință în Dumnezeu, o Românie care să se ridice acolo unde a fost odată.

Sunt absolut convins că românii au înțeles că doar cei care votează, contează și vor vota într-un număr foarte mare.

Sigur, am văzut cu oarecare îngrijorare ceea ce se întâmplă în momentul acesta în diaspora, în Italia la Roma, la Torino, la Madrid, la Castellon, în Spania, de asemenea, la Nurnberg ,în Germania, la Paris acolo unde, din păcate, sunt cozi extrem de mari, procesul de vot merge foarte greu. Sper din tot sufletul să nu se întâmple ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 4 ani și jumătate și românii să poată să își exercite dreptul de vot, oriunde s-ar afla pe glob. Sper ca toți cei din Ministerul Afacerilor Externe să își dea tot concursul pentru ca procesul de vot, acolo, să fie unul desfășurat normal.

Eu vreau să vă mulțumesc. Simt că este un val extraordinar al oamenilor, care vor schimbarea și sunt foarte, foarte încrezător, mai ales că fiul meu este foarte fericit că a venit să voteze”, a spus Rareș Bogdan după ce a ieșit de la vot.