Rareș Bogdan, despre atacurile dintre PSD și PNL

Miercuri seara, prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan a vorbit despre campania electorală din acest an. El a precizat că în anumite localități, social-democrații și liberalii se atacă între ei. Potrivit liberalului, aceste atacuri sunt normale.

Acesta a mai spus că cele două partide se luptă în peste 3.000 de localităţi. Totuși, atacurile dintre social-democrați liberali au devenit mai decente la aceste alegeri.

Rareș Bogdan a adăugat că PNL a depus liste de candidați în peste 95% din localitățile din România, cel mai mare procent din ultimii 34 de ani.

PSD-ul a acoperit aproximativ 90% din localități, iar partidele precum AUR și Alianța Dreptei au avut o acoperire mai mică, în jur de 50% și, respectiv, 30%.

”Sunt (atacuri între PNL şi PSD – n.r.), pentru că e normal. În 3.200 de localităţi din România suntem unii împotriva altora, candidaţi noştri sunt împotriva candidaţilor Partidului Social Democrat de cele mai multe ori. Noi am depus în peste 95% din localităţile României liste de candidaţi, cele mai multe din România, PSD-ul în jur la 90%, cei de la AUR în jur de 50, cei de la alianţa Dreptei în jur de 30%. Noi avem în jur de 95%, cel mai mult din ultimii 34 de ani”, a afirmat Rareş Bogdan, miercuri seară, la Antena 3.

Rareș Bogdan
SURSA FOTO: Facebook, Rareș Bogdan

PNL și PSD de confruntă direct în peste 3.100 de localități

El a explicat că în 3.180 de localități există o competiție directă între PNL și PSD.

”Dar să ştiţi că e mult mai multă decenţă”, a adăugat liderul liberal.

Liberalul este de părere că actuala coaliție dintre PNL și PSD ar trebui păstrată. El spune că lipsa stabilității în România ar duce la o deteriorare rapidă și la o situație extrem de gravă.

Acesta a mai spus că PNL va obține cel puțin 25% din voturi la alegerile din 9 iunie, bazându-se pe susținerea politică.

Rareș Bogdan spune că partidul se va bate pentru primul loc și că ar putea obține între 27 și 30%.  El a adăugat că 25% este un procent sigur dacă lucrurile continuă în aceeași direcție, iar în seara de 9, când milioane de români se vor uita la Antena 3, vor putea vedea scorul PNL peste 25%, însă el a precizat că procentul va fi mai mare de 25%.

Totuși, acesta a spus că nu are date referitoare la scorul electoral al Partidului Social Democrat (PSD).

Rares Bogdan, PNL, Parlamentul European, alegeri
Rareș Bogdan / SURSA FOTO: Facebook