Rareș Bogdan susține că va milita pentru o dreaptă unită, care în aceste condiții ar putea obține majoritatea absolută în Parlament, situație fără precedent în România.

„Nu voi ezita să militez pentru o dreaptă unită imediat după europarlamentare cu un candidat unic la prezidențiale și o participare cu candidați și liste comune la alegerile locale și parlamentare. Dreapta unită poate să obțină, fără nicio problemă, marea majoritate a orașelor și comunelor din România, și majoritatea absolută în Parlament. Mă duc pentru un proiect de lungă durată, nu mă duc pentru un mandat. Probabil sunt singurul înscris pe lista pentru europarlamentare care pleacă de la un venit mai mare, la un venit mai mic. Nu mă duc pentru venit, nu mă duc pentru imunitate, mă duc pentru a susține România”, a declarat aceasta pentru StiripeSurse.

De asemenea, Rareș Bogdan susține că la alegerile europarlamentare din mai, PNL are șansa istorică de a deveni primul partid din România.

„Am decis să candidez la alegerile europarlamentare, să mă implic activ în politică, să termin o carieră de 15 ani în presă, o presă care mi-a dat tot și m-a dus în topul celor mai credibili jurnaliști din România. Sper să nu-i dezamăgesc nici pe cetățeni, nici pe activiștii, militanții și membrii PNL. Nu vreau nicio funcție din partea PNL, au fost speculații, mă duc simplu membru și mă voi bate ca pentru prima dată în istorie PNL să fie primul partid la aceste alegeri europarlamentare. Pe 26 seara, PNL are șansa istorică să fie primul partid din România. Sper să înțeleagă fiecare membru, fiecare militant, fiecare activist, fiecarare simpatizant, fiecare votant al dreptei acest lucru”, a declarat Rareș Bogdan.