A fost scandal mare în ședinţa Biroului Executiv al PNL, potrivit informațiilor vehiculate în presă după ce Violeta Alexandru, consilierul preşedintelui PNL, a fost propusă de Ludovic Orban în funcţia de preşedinte interimar al PNL Bucureşti.

Rareş Bogdan a refuzat să comenteze tensiunile din interior, dar a spus că este „ca într-o căsnicie”, iar partidul a ieşit unit.

„Nu voi vorbi nimic despre ce s-a întâmplat în interior. E ca într-o casă, într-o căsnicie, o relaţie. Nu e întotdeauna soarele sus pe cer, dar cu toate astea, în afara uşii, nu este nimic. Nu trebuie să vorbim despre asta. S-au spus lucruri dure, s-au spus lucruri clare. Important este că am ieşit uniţi din interior şi nu detzbinaţi”, a comentat europarlamentarul PNL.

El a subliniat că nu va renunța și că se va bate în continuare pentru că, în opinia sa, cei şase primari de sector şi primarul general trebuie să plece de urgenţă pentru sunt o calamitate pentru acest oraş.

„Niciodată acest oraş nu a avut o adminsitraţie mai pşroastă decât în ultimii trei ani de zile. Trebuie să plece de urgenţă pentru că sunt un pericol pentru bucureştean”, a mai spus europarlamentarul după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Întrebat dacă va candida la primăria București, Rareș Bogdan a răspuns: ”Sunt europarlamentar, am de adus mulți bani de acolo pentru proiecte”