Europartlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a ținut să-i indice premierului Dăncilă care sunt dovezile pe care le-a cerut în ceea ce privește corupția din Guvern.

„Hai sa prezentam dovezi ale coruptiei Guvernului, cele cerute de doamna Dancila:

• Viorica Dăncilă vrea dovezi privind corupţia guvernării? Este încă o mostră de tupeu şi de sfidare a românilor de tip Dragnea. Doamna Dăncilă este un Dragnea doi!

• Iata doar cateva dovezi despre corupţie guvernării: OUG 13, modificarea Legilor Justiţiei, modificarea Codurilor penale, Legea recursului compensatoriu – toate la pachet cu ignorarea semnalelor de îngrijorare a partenerilor externi. Darius Valcov in functie, votul pt Rovana Plumb, Dragnea insusi, Tariceanu si multi altii…

• Vorbim doar decizii luate de această guvernare, şi de Guvern ca atare şi de majoritatea care l-a susţinut, în interesul direct al infractorilor politici şi non-politici. Este ceva ce a nu a făcut nicio guvernare.

• Şi dacă nu exista presiunea străzii, a preşedintelui Iohannis, a opoziţiei, cu siguranţă se dădea şi OUG pentru amnistie şi graţiere, anulau şi sentinţele de la completurile de 5 judecători, Dragnea era astăzi liber şi candida la preşedinţie râzând românilor în faţă.

• Ultimii ani de guvernare pesedistă au fost îngrozitori pentru România. PSD a condus ca o familie de mafioţi, nu ca un partid.

• Dăncilă nu ar trebui să mai ceară dovezi despre ce este evident, ci ar trebui să îşi ceară scuze românilor şi să plece definitiv acasă”, a indicat Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.