Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a postat vineri pe internet un mesaj în care aduce acuzații foarte dure guvernanților PSD, în scandalul momentului.

Este vorba despre acuzațiile conform cărora ministrul Transporturilor ar fi încercat cu orice chip să împiedice parlamentarii Opoziției să voteze moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă, mergând atât de departe încât a dat ordin ca avioanele Tarom să fie reținute la sol.

”Să ceri să rămână avioanele la sol pentru a nu ajunge parlamentarii la moțiunea de cenzură este cea mai limpede dovadă a mentalității comunistoide. Și nu cred că este un accident. Și-au făcut din minciună și incompetență utilă o profesiune de credință. Trebuie o anchetă parlamentară. Minim! Poate e și ceva penal aici”, a scris europarlamentarul liberal pe pagina sa de Facebook.

”Am uitat să vă împărtășesc un gând: dacă un ministru este în stare de așa ceva, până unde pot merge? Tot ce ni să părea imposibil au făcut: tentative la vedere de confiscare a justiției, cumpărare de putere prin intermediul bugetului, sabotarea banilor europeni, singurii care pot ridica nivelul de trai. Credeți că trădarea este un cuvânt imposibil pentru ei? Întrebare pentru voi: oare există o miză mai mare, statală?”, a adăugat Rareș Bogdan.