Astăzi ai ocazia să obții un raport financiar complet cu informații despre compania ta, în mod gratuit. Să ai un C.V. al business-ului tău pe care să îl folosești în relația cu colaboratorii, furnizorii și partenerii.

Rapoarte financiare gratuite sunt oferite de Creditinfo companiilor din România care au disponibile datele de contact, ca parte a unui demers unic în țara noastră. Îl poți cere pe cel al firmei tale accesând acest link.

”Un lucru esențial pentru mediul de afaceri românesc este educația financiară. Deși progresele sunt vizibile,  rămân în continuare îngrijorător de multe situații unde afaceri au ajuns în prag de faliment tocmai din cauza incapacității de a-și recupera creanțele, situații care ar putea fi evitate cu usurință prin simpla informare cu privire la riscul de credit pe care o companie il are”, a declarat Aurimas Kačinskas, CEO Creditinfo România.

Demersul face parte din proiectul internațional ‘Ziua Informației de credit 2017’, implementat în 13 țări. În România, este cea de -a doua ediție consecutivă. Inițiativa are drept scop educația financiară care să minimizeze riscul de credit pentru cei care solicită raporturi.

Creditinfo România este lider în furnizarea produselor și serviciilor de management al riscului comercial.  Compania este specializată în colectarea și furnizarea informațiilor de management al riscului, necesare companiilor care vor să aplice pentru un credit, să negocieze cu furnizorii condiții de plată avantajoase, să aplice pentru fonduri europene sau împrumuturi de la stat.