Ramona Bădescu a intrat în AUR

Partidul AUR se pregătește intens pentru alegerile de anul viitor și își extinde rândurile prin aducerea în echipă a unor personalități remarcabile. Printre noile apariții se numără și actrița Ramona Bădescu, care a decis să se alăture partidului AUR.

„Partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion, care ne este alături, este alături românilor din diaspora şi el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat şi de faptul că astăzi este în Italia”, a completat Bădescu.

Cu toate că a locuit în Roma timp de peste trei decenii, Ramona Bădescu a subliniat că a păstrat mereu legătura strânsă cu România. Și că sentimentul de apartenență la țară nu a fost niciodată umbrit de distanța geografică.

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de ţară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor.

De multe ori am fost priviţi cu răutate, cu prejudecăţi. De multe ori am primit ameninţări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se ştia. Acum ştiu, pentru că noi ne-am câştigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm şi luptăm uniţi”, a afirmat Ramona Bădescu.

Românii și-au câștigat identitatea

Ea a mărturisit că, în ciuda vieții sale în străinătate, sângele ei a rămas mereu românesc. Iar implicarea în viața politică a devenit o modalitate de a contribui la evoluția țării de care se simte profund legată.

„De multe ori românii erau un popor despre care nu se ştia. Acum ştiu, pentru că noi ne-am câştigat o identitate, identitatea românească”, a adăugat Bădescu.

Ramona Bădescu a subliniat importanța sprijinului pentru comunitatea românească din afara granițelor. Ea a evidențiat nevoia acestora de susținere. Actrița a declarat că este prezentă pentru a-și exprima întreaga iubire față de țară și față de românii din diaspora. Ea este de părere că românii din afara granițelor au nevoie de sprijin. Și că prin unitate vor contribui la construirea unei Românii mari și unite, care să reprezinte interesele românilor de pretutindeni.

„Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru ţară şi românii de acolo. Românii care sunt acolo, în diaspora, au nevoie de noi. Aşa că uniţi vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni”, a conchis actriţa.

La Congresul Extraordinar de la Alba Iulia, cunoscuta actriță Ramona Bădescu s-a alăturat echipei AUR, conform comunicatului de presă emis de partid.