Raiffeisen Bank a inaugurat astazi cel de-al treilea centru de credite cu garantie imobiliara din Bucuresti – Raiffeisen Bank Casa Ta. Centrul de credite imobiliare aflat pe Calea Dorobantilor, fiind deschis de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:30.

“Raiffeisen Bank a lansat acest proiect unic pe piata romaneasca pornind de la complexitatea din ce in ce mai mare a produselor de creditare si nevoia clientilor de a beneficia de consultanta. Practic, toti cei care doresc sa-si cumpere un imobil sau un teren, sa-si construiasca o casa, sa-si refinanteze alte credite sau sa-si amenajeze locuinta vor putea discuta cu specialittii nostri, toate optiunile si implicatiile unui astfel de decizii pe termen lung. Aceasta formula de consiliere s-a dovedit a fi de mare succes. Peste 15% dintre creditele imobiliare date lunar de Raiffeisen Bank sunt acordate prin centrele Casa Ta” a spus Ana Bunghez, director retea unitati Raiffeisen Bank – Casa Ta.

“Ne propunem sa oferim produse de creditare care sa raspunda cat mai bine necesitatilor clientilor si sa tina cont de evolutiile pietei.In acest sens, vom continua sa ne completam si sa ne adaptam permanent oferta de credite cu garantie imobiliara, oferind clientilor nostri si consultanta de specialitate”, a spus Madalina Teodorescu, director Aria Credite Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Sursa: Raiffeisen Bank