Veniturile din administrarea investiţiilor au totalizat 54,2 milioane lei, faţă de 35,1 milioane lei, în 2012, iar profitul brut a fost de 21,3 milioane lei, în 2013, cu 70% peste nivelul de 12,5 milioane din 2012, potrivit Agerpres.

În 2014, fondul se concentrează pe creşterea duratei de deţinere a unităţilor de fond sau consilierea forţei de distribuţie pentru diversificarea portofoliilor deţinute de investitorii în fondurile cu plasamente în instrumente purtătoare de dobândă.

Mulţi dintre investitori au făcut în ultimii ani, prin investiţiile în fonduri mutuale, primul pas dincolo de instrumentele de economisire clasice. Evoluţiile din ultima perioadă ne permit să fim încrezători că suntem într-un context de piaţă mai favorabil pentru al doilea pas important în administrarea finanţelor personale, respectiv diversificarea plasamentelor pe termene mai lungi şi o alocare parţială către fonduri cu capital protejat sau chiar diversificate, în funcţie de apetitul la risc al fiecărui investitor', arată Mihail Ion, preşedintele S.A.I. Raiffeisen Asset Management S.A, într-un comunicat.