GECAD NET a fostpreluată recent de cătreBittnet, lider al pieței de training IT șiprima companiedin domeniu listată la Bursa de Valori București. 

Recunoscut pentru inițiativele antreprenoriale și exiturile internaționale de succes, în ultimii ani Radu Georgescu și-a concentrat tot mai mult energia și întreaga expertiză p eidentificarea, împreună cu echipa Gecad Ventures, a acelor companii inovatoare care au potențialul de a se remarca în industria tehnologică globală. 

“Pentru mine, acest ultim exit dintr-un proiect antreprenorial,început acum mai bine de 20 de ani, reprezintă practic un nou început. Deși sunt mai mult de 4 ani de când activez constant ca investitor, de acum înainte mi-am propus să mă concentrez 100% pe dezvoltarea Gecad Ventures. Îmi doresc să vin în sprijinul acelor antreprenori tineri cu idei care pot revoluționa piața tehnologică. De aceea,în prezent, ne preocupă găsirea și coagularea cât mai multor resurse pentru asigurarea finanțării acestor companii”, declară Radu Georgescu.

Filozofia Gecad Ventures se bazează pe susținereacompaniilor cu potențial mare de creștere, care au capacitatea de a inova și de a revoluționa domenii precum FinTech, securitate, A.I. (artificial intelligence), AgroTech, tehnologii pentru case inteligente (SmartHome), cloud, eCommerce.

Printre cele mai recente investiții ale fondului se numără SymphoPay, platformă tehnologică ce permite comercianților și băncilor partenere integrarea plăților cu cardul prin POS-uri inteligente, Typing DNA, o companie de securitate formată în jurul unei tehnologii de identificare biometrică și Smart Bill, cel mai important furnizor local de servicii SaaS (software as a service) pentru facturare.