Continuând participarea la Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional 2009, un număr de 3.090 alocaţii vor fi disponibile pentru clienţii care doresc să îşi înlocuiască vechea maşină cu un Ford.

Astfel, în perioada 1 iunie – 31 august, prin intermediul Programului, reţeaua de distribuţie Romcar pune la dispoziţia cumpărătorilor întreaga sa gamă de autoturisme Ford, formată din 9 modele.

Pe lângă prima de casare dublată de către de către importator, în valoare de 7.600 lei, partenerii Ford din toată ţara vor întâmpina clienţii cu oferte speciale.

Prima etapă a Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional 2009, desfăşurată în intervalul 20 martie – 29 mai, a intermediat scoaterea din uz a 618 autoturisme cu o vechime mai mare de 10 ani şi înlocuirea acestora cu autovehicule noi marca Ford.

Cel mai bine vândut model în prima etapa a Programului a fost Ford Focus, cu 338 unităţi comercializate. 

Gama de autoturisme Ford cuprinde modele proiectate pentru a respecta îndeaproape normele în vigoare privind consumul şi emisiile de noxe reduse.

Odată cu achiziţionarea unui autovehicul marca Ford, posesorul acestuia îşi aduce constant aportul către întreţinerea mediului natural şi utilizarea energiei într-un mod echilibrat.