Numele ei este Ema Stoian, are doar 10 ani și a cucerit scena de la Românii au Talent cu dansul ei. Puștoaica a reușit să ia în prima gală live Golden Buzz-ul Andrei. Momentul ei a fost unul uluitor.

La doar 10 ani, Ema Stoian are adunate 100 de medalii de la concursuri de dans. Aceasta a cucerit juriul de la „Românii au talent“, dar și pe telespectatori. Pentru că dansul nu înseamnă doar coregrafie, ci și emoție, Ema Stoian a avut un număr de excepție în care a combinat cele două elemente. Ema Stoian a ajuns cu ajutorul Andrei direct în semifinalele de la ProTV.

„Am fost foarte emoţionată atunci, inima îmi zbura în mii de părţi. Mă gândeam: din atâţia chiar eu?“, a declarat Ema.

Ema Stoian se visează ambasador al generației ei și spune că își dorește extrem de tare să ajungă până în finala de la „Românii au talent“.

„În ciuda faptului că nu sunt foarte mare, am peste 100 de medalii, am fost campioană naţională, iar cel mai important trofeu pe anul acesta a fost primul loc la un campionat mondial. Toate premiile le-am câştigat prin foarte multă muncă, petrec cinci ore pe zi la sală, dar acolo e şi joacă, şi muncă, îmi place foarte mult şi nu aş renunţa niciodată. Chiar şi atunci când sunt obosită îmi găsesc energie din adâncul sufletului şi merg mai departe. Pentru mine ar fi foarte important să merg mai departe, aş fi foarte mândră de mine şi le-aş fi foarte recunoscătoare celor de acasă. Mi-aş dori să devin ambasadorul generaţiei de copii de la Românii au talent“, a mărturisit puştoaica.

Momentul Emei Stoian poate fi văzut aici.