Producătorul de echipament sportiv Puma a prezentat, ieri, la Mobile World Congress 2010, Barcelona, cel mai mare târg de telefonie mobilă din lume, un telefon mobil realizat în colaborare cu francezii de la Sagem.

Puma Phone este un telefon mobil care seamănă foarte mult cu Samsung S7550 Blue Earth şi este la fel de prietenos cu mediul înconjurător. Terminalul, care măsoară 102 x 56 x 13 mm şi cântăreşte 115 grame, are un ecran sensibil la atingere de 2,8 inch şi un panou solar pe spate.

Mobilul are, de asemenea, o multitudine de funcţii dedicate persoanelor active, precum GPS, Bike Training, Running, pedometru, cronometru, busolă etc. Alte funcţii: cameră foto de 3,2 megapixeli, HSDPA, HSUPA, Bluetooth, A-GPS, 3.5 mm audio jack, port microUSB. Bateria are o autonomie de 350 de ore în regim de asteptare, 5 ore în regim de convorbire şi poate reda muzică timp de 24 de ore.

Puma Phone va fi disponibil, în Europa, începând cu luna aprilie la un preţ estimativ de 400 de euro.  Mai multe informaţii aici

SURSA: GSMArena