Potrivit unui studiu realizat de către iSense.Solutions în 2014, aproximativ 51% dintre locuitorii din mediul urban au făcut cumpărături în cadrul ediției trecute de Black Friday, iar 7 din 10 cumpărători consideră că a meritat sa aștepte promoțiile pentru a-și achiziționa produsele dorite.

Black Friday, fenomenul apărut în Statele Unite ale Americii încă de la începutul anilor 1900, a luat amploare și în România în ultimii ani, anul acesta urmând să se desfășoare începând cu data de 20 noiembrie. Această ediție vine însă cu o noutate. Clinicile din România au înțeles nevoia pacienților români de a beneficia de reduceri, de aceea vin în întâmpinarea lor cu oferte dedicate, introducând pentru prima dată servicii medicale de top pe lista Black Friday.

O astfel de inițiativă aparține companiei Medicover, prima care va oferi reduceri între 17% și 50%, în perioada 20-22 noiembrie, pentru servicii din clinicile din București, Timișoara, Constanța și Iași. Serviciile vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul primului magazin online de profil, Medicover Shop, un real succes în ultimele 6 luni în rândul pacienților. Cu ocazia Black Friday, clienții care vizitează Medicover Shop vor putea achiziționa online pentru ei sau cineva drag servicii la prețuri promoționale, simplu și rapid – în doar 3 pași. După plata online, aceștia vor primi direct pe e-mail confirmarea plății și vor fi contactați în maximum 24 de ore pentru efectuarea programării. Procesarea plăților se face în maximă siguranță prin partenerul euplatesc.ro. Un alt beneficiu oferit de Medicover Shop este posibilitatea de a utiliza serviciile medicale în termen de 3 luni de la data la care au fost achiziționate. Medicover Shop a înregistrat o creștere constantă a cererii online pentru pachete medicale, diversificând astfel şi gama de produse şi servicii disponibile – de la 25 la peste 100 de produse.

Clinicile în cadrul cărora vor fi valabile ofertele de Black Friday sunt Medicover Victoriei, Medicover Skin Care Center, Medicover Plevnei, Medicover Grozovici, Medicover Pipera, Medicover Wellness Center, Medicover Pediatrie, Medicover Constanța, Medicover Timișoara sau Medicover Iași.  Ofertele acoperă o gamă largă de consultații, investigații medicale pentru specialităţi variate precum cardiologie, dermatologie, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, medicină internă, nutriţie, ORL, pediatrie, reabilitare medicală, wellness și stomatologie.

Pentru mămicile care plănuiesc să meargă la consultație cu cei mici, acestea pot beneficia de reduceri de până la 40% ȋn cadrul clinicii Medicover Pediatrie din București, pentru consultații pediatrice sau ecografie abdomen superior și inferior.

 

 

 

 

 

 

Mai multe detalii despre pachetele de Black Friday pot fi găsite pe https://www.medicover.ro/shop

 

Despre Medicover în România

 

Grupul Medicover este cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est și oferă servicii medicale integrate pacienților din 14 țări (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 300 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienți anual și 11 000 de angajați. Prezent de 20 ani pe piața serviciilor medicale private din România, Medicover dispune de o rețea de clinici proprii cu 16 clinici în București și în țară (Timișoara, Cluj, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov) și de un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din România corespunde celor mai înalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienții săi – cu toate departamentele incluse: Ambulator, Spitalizare de zi, toate specialitățile medicale, Oncologie, Chirurgie Generală, Chirurgie Bariatrică, Chirurgie Ortopedică, Chirurgie oncologică, Chirurgie Plastică precum și Maternitate, Neonatologie și Pediatrie.