Liberalii au ajuns la guvernare, dar majoritatea legilor vor să le treacă prin Parlament. Este și cazul ultimului proiect al unei foste șefe a partidului. Alina Gorghiu a venit cu o propunere inedită, pe finalul anului.

Lege inedită cerută de liberali

Liberalii au depus la Biroul Permanent al Senatului, o propunere legislativă privind recunoaşterea perioadei 6 – 31 decembrie, ca perioadă oficială a sărbătoririi colindului românesc. Anunțul a fost făcut de Alina Gorghiu pe contul personal de pe o rețea de socializare.

”Săptămâna aceasta am depus, la Biroul Permanent al Senatului, o propunere legislativă privind recunoaşterea perioadei 6 – 31 decembrie ca perioadă oficială a sărbătoririi colindului românesc.

Inițiativa este făcută cu ajutorul Ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu, și vine în sprijinul manifestărilor culturale realizate de către păstrători ai tradiţiei şi obiceiurilor din toată ţara.

Am sprijinul colegilor din PNL, însă am speranța că și ceilalți parlamentari vor susține proiectul pentru că este unul bun, de care societatea din România are nevoie.
#senatordeTimis #traditii #colindulromanesc #cultura”, a spus Gorghiu.