În total, West Park cuprinde peste 74.500 metri pătrați de spațiu de retail în clădirile existente, precum și în parcarea pentru 2.150 de mașini.

Potrivit datelor companiei, una dintre unitățile care fac parte din proiect, cu o suprafață de 4.228 metri pătrați, a fost complet renovată și va găzdui magazinul multi-brand DOMO.

”Investiția în remodelarea uneia dintre unități, care găzduiește magazinul multi-brand DOMO și Casa Convenienza a fost de 0,6 milioane de euro”, au declarat reprezentanții companiei.

De asemenea, în ultimele șase luni, Liebrecht & wooD Group a atras opt noi chiriași pentru Fashion House Outlet Centre din West Park: Guess, Mustang Jeans, Intimo, Cielo Venezia, Faith by MD, Nissa, Napoleoni și TED’s.

Construit în 2008-2009, West Park se află la o distanță de 20 de minute de centrul Capitalei. Grupul Liebrecht & wooD operează pe piețele comerciale imobiliare din Polonia, România și Rusia unde a dezvoltat proiecte de birouri, retail și de depozitare cu o suprafață totală de aproape jumătate de milion de metri pătrați.