Acesta este un program modular care oferă un pachet de servicii specializate cu valoare adaugată atât farmaciilor, cât și pacienților acestora. Prin care farmaciile partenere își păstrează autonomia și identitatea proprie, beneficiind deopotrivă de acces la resurse importante de business, puse la dispoziție de A&D Pharma.

 “Faptul că, la un an de la lansare, avem 600 de farmacii partenere ne întărește convingerea că strategia de dezvoltare a programului, bazată pe construirea unei relații de încredere pe termen lung, este în concordanță cu obiectivele partenerilor noștri”, a spus Robert Popescu, CEO A&D Pharma.

Pe lângă avantajele comerciale, farmaciile partenere pot accesa o serie de beneficii integrate, de la optimizarea costurilor operaționale, până la implementarea programelor de instruire a echipelor de farmaciști. De asemenea, A&D Pharma pune la dispoziția acestora o platformă online interactivă, ușor accesibilă și unică pe piața farmaceutică din România.

Acestea sunt fie farmacii independente cu un singur punct de lucru, fie lanțuri regionale din toată țara. Și, cel mai bine sunt reprezentate în județele Constanța, Galați, Sibiu, Cluj și Prahova, iar A&D Pharma țintește să consolideze rețeaua la nivel național.

“Printre avantajele acestui parteneriat se numără posibilitatea de a reduce costurile operaţionale, accesul la discounturi suplimentare şi produse de interes pentru pacienţii noştri, suport pentru managementul echipei. Toate acestea au contribuit la creşterea profitabilităţii, a satisfacţiei echipei, oferindu-le siguranţa că avem posibilitatea să ne ajutăm pacienţii”, a spus  Farmacist Şef Dragoş Marian, Farmacia Zen Pharma, Târgu Mureş.