Vineri, 17 ianuarie 2020

Meteorologii au anunțat vreme frumoasă de deal și de munte, cu cer senin. În ceea ce privește restul teritoriului vor fi condiții de ceață ce va persista pe arii extinse. 

Pe arii restrânse vor fi condiții pentru depuneri îngheţate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 9 grade, mai scãzute, spre -4 grade, în zonele cu ceaţã persistentã, iar cele minime vor fi cuprinse între -15 grade în estul Transilvaniei şi 2 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020

Ca și în ziua precedentă, în sudul și estul țării vor exista condiții de ceață persistente, iar izolat vor apărea fulguieli și depuneri de gheață. În restul țării, cerul va fi variabil, iar ceaţa va fi prezentã pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri în sudul Banatului şi pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între -2 şi 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 şi 2 grade, mai scãzute în depresiuni pânã în jurul a -16 grade.

Duminică, 19 ianuarie 2020

În ultima zi din weekend, se anunță vreme închisă, cu cer înnorat aproape pe întreg teritoriul țării. De asemenea, vor exista și condiții de ceață iar pe arii restrânse vor fi precipitații slabe mixte. Izolat vor exista depuneri de gheață. Temperaturile se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade.

Vântul va sufla moderat la munte şi în Dobrogea, chiar cu intensificãri pe litoral şi în bazinul vestic al Mãrii Negre, în timp ce în restul ţãrii va sufla slab. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 6 grade, iar cele minime între -19 grade în depresiunile intramontane şi 0 grade pe litoral.