Potrivit companiei, mesajul este unul fals.

„În prezent, circulă pe reţelele de socializare şi pe WhatsApp un mesaj fals care anunţă că Profi oferă alimente gratuite ‘în valoare de 250 de LEU pentru toată lumea pentru a sprijini naţiunea în timpul epidemiei’. De la declanşarea pandemiei, Profi a făcut numeroase donaţii, dar acest anunţ înşelător, cu greşeli de gramatică şi potenţial dăunător, nu ne aparţine, foloseşte numele Profi în mod ilegal şi de aceea invităm lumea să nu se lase indusă în eroare de conţinutul lui”, se arată într-un comunicat al companiei.

Totdată, companie recomandă clienţilor să urmărească doar informaţiile autentice despre ofertele Profi, din reclamele radio şi tv, de pe site-ul oficial www.profi.ro, de pe contul oficial Facebook.com/Profi.ro/, urmărind posterele, folderele şi mesajele radio din magazine sau solicitându-le la adresa de email contact@profi.ro.

„Fie că este vorba de vânzări, promoţii sau de campanii de responsabilitate socială organizate împreună cu ONG-uri cunoscute şi cu voluntarii acestora, activitatea Profi este transparent prezentată la sursele menţionate”, mai spune comunicatul.