Surpriză totală în bătălia audienţelor, sâmbătă la orele prânzului. Una dintre cele mai importante vedete ale Antenei 1, Simona Gherghe, nu a avut nicio şansă. A pierdut în cel mai surprinzător mod bătălia audienţelor în faţa celor de la Kanal D. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva.

Lovitură teribilă pentru Simona Gherghe

Este o lovitură teribilă pentru Simona Gherghe de la Antena 1. Emisiunea vedetei, Mireasa, a început la ora 13.45, atunci când pe Kanal D era un episod în reluare din În căutarea adevărului, iar pe PRO TV un alt film în reluare. Cifrele de audienţă la nivel naţional au fost extrem de surprinzătoare. Simona Gherghe a fost abia pe locul 2.

Conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro, Simona Gherghe a pierdut total bătălia cu filmul de la Kanal D. Pe cele 5 sloturi de audienţă pe care s-a intersectat cu producţia În căutarea adevărului, Simona Gherghe a pierdut bătălia cu cei de la Kanal D.

În căutarea adevărului a fost pe primul loc, cu audienţe de peste 3 şi apropiate de 4, în timp ce Mireasa Simonei Gherghe aproape că nu a reuşit să ajungă la audienţe de 3. În tot acest timp, filmul PRO în reluare, a fost pe locul al treilea, la nivel naţional.

A doua parte din Mireasa, cu noroc pentru Simona Gherghe

Simona Gherghe şi emisiunea Mireasa au reuşit să urce pe primul loc la audienţe, la nivel naţional, abia de la ora 15.00. Pe Kanal D a început ROventura în reluare, iar Antena 1 nu a mai putut pierde bătălia audienţelor. Pe toată durata orei 15.00, Simona Gherghe a avut audienţe aproapiate de cifra 4 şi şi-a adjudecat fără probleme primul loc. PRO TV şi Kanal D au fost la bătaie pentru locul al doilea, care a fost adjudecat de către cei de la Kanal D, la mare luptă, cu ROventura.