PRO TV nu se joacă. Atunci când pariază pe Las Fierbinţi, adversarii nu au absolut nicio şansă. Aşa s-a întâmplat şi vineri seara, în prime-time. Antena 1 şi Kanal D nu au avut nicio şansă, deşi episodul din Las Fierbinţi a fost în reluare.

Las Fierbinţi, preferatul românilor

Las Fierbinţi a fost din nou preferatul românilor vineri seara. Astfel, PRO TV nu le-a dat nicio şansă Antenei 1 şi celor de la Kanal D. A avut cele mai mari audienţe, la nivel naţional, în prime-time, chiar dacă episodul din Las Fierbinţi era în reluare. Conform cifrelor consultate de către capital.ro, între 20.00 şi 21.30, PRO TV nu a avut adversar.

Asta s-a întâmplat în condiţiile în care pe Antena 1 a fost o seară dedicată filmelor artistice în totalitate, iar Kanal D a contraatacat cu serialul turcesc Hercai. Între 20.00 şi 20.30, PRO TV a fost la putere. A avut audienţe de peste 5 şi a luat faţa Kanal D, care a fost pe locul secund cu Hercai.

La ora 20.30 a început pe PRO TV Las Fierbinţi, iar audienţa celui mai mare post TV din România a crescut constant. În intervalul 20.30-21.00, PRO TV a avut 6,7 şi 7,8, la mare distanţă de Kanal D şi Antena 1. Cea mai mare audienţă a serii a aparţinut tot PRO TV, un slot de 8,3, cu Las Fierbinţi, în intervalul 21.00-21.15.

Şi ultimul sfert de oră al episodului din Las Fierbinţi, 21.15-21.30, a aparţinut tot celor de la PROTV, cu 7,2 rating. În tot acest timp, Kanal D a fost pe locul secund, iar Antena 1, pe locul al treilea.

Hercai, la putere de la ora 21.30

La ora 21.30, s-a terminat Las Fierbinţi şi a început filmul PRO. De aici încolo, Kanal D a fost lider de audienţă, la nivel naţional, cu serialul turcesc Hercai. Acesta a avut audienţe foarte bune. 7,5 şi 6,5 în intervalul 21.30-22.00, lider de audienţă. PRO TV a fost abia pe locul secund.

Toată ora 22.00 a aparţinut, de asemenea, celor de la Kanal D. Hercai i-a atras pe cei mai mulţi telespectatori din România. Kanal D a avut audienţe de peste 6 şi chiar peste 7, la mare distanţă de locul secund, PRO TV. Antena 1 a fost toată seara pe locul al treilea. După ce s-a terminat Hercai, PRO TV a revenit pe primul loc şi a rămas acolo până la miezul nopţii. Kanal D s-a mulţumit din nou cu locul secund.