Probleme imense pentru fosta soţie a lui Ilie Năstase, Brigitte Pastramă. Aceasta s-a trezit cu mascaţii la uşă în această dimineaţă. Aceştia au făcut percheziţii de ultimă oră într-un dosar extrem de greu care se poate lăsa cu ani grei de puşcărie.

Percheziţii acasă la Brigitte Pastramă

Percheziţii de la casa lui Brigitte Pastramă au fost efectuate în cadrul unui dosar de măşti de lux contrafăcute vândute online.

Brigitte Pastramă este vizată în dosarul poliţiştilor de la Investigarea Criminalităţii Economice, după ce ar fi vândut, prin intermediul unui site, dar şi pe o platformă cunoscută de comerţ, măşti de protecţie contrafăcute, reprezentând anumite branduri de lux.

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute.

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Brigitte Pastramă, adusă cu mandat?!

Din primele informaţii apărute, se pare că Brigitte Pastramă ar fi una dintre cele două persoane pe care Poliţia le-a dus la sediul Poliției Sectorului 2 pentru audieri în acest dosar.