Probleme în relația lui Cristiano Ronaldo! Întreaga lui familie se opune căsătoriei: Vrea doar bani

Amintim că modelul argentinian Georgina Rodriguez și fotbalistul Cristiano Ronaldo formează un cuplu de mai bine de 4 ani, după ce s-au cunoscut în Spania. În momentul de față, aceștia locuiesc împreună în Manchester, Anglia, după transferul fotbalistului la Manchester United.

În acest context, s-a speculat mult în ultima vreme despre posibila căsătorie a celor doi. Însăși modelul argentinian a vorbit despre acest lucru, spunând că nu depinde de ea și se poate întâmpla doar „cu voia lui Dumnezeu”, conform informațiilor transmise de marca.com

Ce spune familia lui Cristiano Ronaldo?

Împotriva căsătoriei dintre cei doi ar fi însăși mama lui Cristiano Ronaldo, Maria Dolores dos Santos Aveiro, dar și ații și surorile lui Cristiano, adică Hugo, Katia și Elma.

Astfel, mama fotbalistului „îi recomandă acestuia să nu se căsătorească cu ea, considerând că Georgina vrea doar să profite de banii lui”, potrivit sursei menționate.

Cum s-au întâlnit cei doi?

Anterior, Georgina Rodriguez a povestit cum s-a întâlnit cu celebrul fotbalist. Amintim că cei doi au o fiică în vârstă de 3 ani, Alana. Mai mult, Cristiano Ronaldo are alți 3 copii, pe care îi crește alături de Georgina.

„M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Prima întalnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță, ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului și am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată.

Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, spunea modelul în urmă cu mai bine de un an.

Sursă foto: Dreamstime